Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Το Υ.ΠΑΙ.Θ.Π.Α θα "εξορθολογικοποιήσει" και το καθεστώς αναρρωτικών αδειών των εκπαιδευτικών


Το Υ.ΠΑΙ.Θ.Π.Α θα "εξορθολογικοποιήσει" και το καθεστώς αναρρωτικών αδειών των εκπαιδευτικών

Στην με αριθμό 1027/18-2-2013 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Ηρακλείου του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος κ. Βασιλείου Κεγκέρογλου προς τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, σχετικά με την αναδιοργάνωση του συστήματος αναπλήρωσης εκπαιδευτικών κενών σε πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, απάντησε χθές(25/2/2013) το βράδυ στη Βουλή ο Υφυπουργός ΠΑΙ.Θ.Π.Α κος Παπαθεοδώρου.

Ο κος Κεγκέρογλου ρωτούσε για το ποιές πρωτοβουλίες προτίθεται να πάρει το Υ.ΠΑΙ.Θ.Π.Α για να αντιμετωπίσει τα εκατοντάδες κενά σε Π/θμια και Δ/θμια εκπ/ση στα ΕΠΑΛ,ΕΠΑΣ, Μουσικά και Καλλιτεχνικά Σχολεία, που θα δημιουργηθούν λόγω απρόβλεπτων αδειών.

Ο Υφυπουργός δήλωσε πως το Υπουργείο σχεδιάζει τον εξορθολογισμό του συστήματος χορήγησης αναρρωτικών αδειών, αλλάζοντας το καθεστώς των υγειονομικών επιτροπών. Μάλιστα θα ληφθεί μέριμνα για την κατάχρηση που γίνεται στις άδειες επαπειλούμενης κύησης και οι όποιες παρεμβάσεις του Υπουργείου θα ανακοινωθούν περί τα τέλη της εβδομάδας που τρέχει.

 
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ
Αρχεία Ερωτήσεων:
  • .pdf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου