Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ Υ.ΠΑΙ.Θ.Π.Α ΑΠΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΣΕΕΔΔ 09-4-2013-ΚΑΘΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΚΡΙΣΗ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΑΠΟΔΙΟΠΟΜΠΑΙΟ ΤΡΑΓΟ ΤΗΣ. ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.

 ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ Υ.ΠΑΙ.Θ.Π.Α ΑΠΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΣΕΕΔΔ 9/4/2013-ΚΑΘΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΚΡΙΣΗ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΑΠΟΔΙΟΠΟΜΠΑΙΟ ΤΡΑΓΟ ΤΗΣ. ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύλλογος Υπαλλήλων Κεντρικής Υπηρεσίας Υπουργείου Παιδείας, σχετικά με τον έλεγχο παρουσίας που διενεργήθηκε από κλιμάκιο Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης στην Κεντρική Υπηρεσία του Υ.ΠΑΙ.Θ.Π.Α την Τρίτη 9 και Τετάρτη 10 Απριλίου 2013.

Ο έλεγχος αυτός ήταν ενταγμένος στα πλαίσια των αιφνιδιαστικών ελέγχων τους οποίους διενεργεί το Υ.Δ.Μ.Η.Δ δια των Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, με σκοπό την ανακάλυψη των λεγόμενων κατά τη δημοσιογραφική διάλεκτο"κοπανατζήδων"(οι "επίορκοι" αναζητώνται από άλλα κλιμάκια), ώστε να καταδειχθεί στην αποσβολωμένη, τρομοκρατημένη και  καθηλωμένη κοινή γνώμη- η οποία στον καναπέ νύχτα μέρα κοιτά δάκτυλα να  κουνιούνται μπρός στο πρόσωπό της- το όνειδος του δημοσίου υπαλλήλου, που τολμά μετά από τέτοια πλύση εγκεφάλου να μη ζητεί-ακόμη- ο ίδιος την απόλυσή του προς εξευμενισμό του τροϊκανού μολώχ.

 Β.Β

Υ.Γ1: Για το  τμήμα ελεγκτών δημοσίας διοικήσεως ευρέθησαν αρκετοί υπάλληλοι να το επανδρώσουν. Για τις εφορίες, το Ι.Κ.Α, τα ΚΕΠΑ, τα σχολεία, τα ταμεία  που απονέμουν συντάξεις,  στα γκισέ των οποίων ποδοπατιούνται άνθρωποι και αξιοπρέπειες, ουδείς υπάλληλος ευρίσκεται να τοποθετηθεί και να συνδράμει στο να απαλυνθεί το άγος των πολιτών αυτής της χώρας.

Υ.Γ2: Προφανώς οι εμπνευστές αυτών των ελέγχων δεν εμπιστεύονται τους θεσμοθετημένους ελεγκτικούς μηχανισμούς  του Δημοσίου. Άρα ποιός μας λέει πως δεν έχουν αναθέσει σε κάποιους άλλους υπερελεγκτές τη διενέργεια  αιφνιδιαστικών ελέγχων στους ελεγκτές που πραγματοποιούν αιφνιδιαστικούς ελέγχους και πάει λέγοντας.

Υ.Γ3: Σε ολόκληρη τη χώρα, μιά φράση ακούγεται σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες:" Από έγκυρη πηγή, μη με ρωτήσεις ποιά, έμαθα πως οι ελεγκτές είναι στην πόλη μας και μόλις ήλεγξαν τη διπλανή υπηρεσία, την οποία έκαναν φύλλο και φτερό". Τρρρρρρόμος κυρίες και κύριοι τηλεθεατές...

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΩΝ "ΚΟΠΑΝΑΤΖΗΔΩΝ" ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ Κ.Υ ΤΟΥ Υ.ΠΑΙ.Θ.Π.Α ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου