Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Ο ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΣΤΗ ΔΔΕ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ

 Ο ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΣΤΗ ΔΔΕ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ 

 Καρπενήσι 22 Απριλίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ       

Η κατάσταση στο χώρο των σχολείων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο νομό μας, συνεχίζει να παραμένει  προβληματική και ιδιαίτερα αγχωτική για τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς.
Ο  Δντής ΔΔΕ Ευρυτανίας κ. Κασκαμπάς, με σωρεία παρατυπιών και παραβιάσεων των αρμοδιοτήτων που του δίνει ο νόμος, έχει επιφέρει καίριο πλήγμα στην ομαλή λειτουργία των σχολείων, συνεχίζοντας την ίδια τακτική απειλών και πειθαρχικών διώξεων κατά συναδέλφων. Εκτός των πειθαρχικών διώξεων που έχει ασκήσει κατά καιρούς, εναντίον του Προέδρου, της Γ. Γραμματέως και των μελών του ΔΣ της ΕΛΜΕ, εξαιτίας της συνδικαλιστικής τους δράσης, επανέρχεται τώρα και με νέες πειθαρχικές διώξεις  σε άλλους συναδέλφους με προσχηματικούς λόγους, μόνο και μόνο για να τους τρομοκρατήσει επειδή δεν υποκύπτουν στις πιέσεις του. Υποβαθμίζει τη λειτουργία του Υπηρεσιακού Συμβουλίου, αποφεύγοντας να το συγκαλέσει εκτός κι αν αναγκάζεται, και συστηματικά, δεν υλοποιεί τις αποφάσεις του στις οποίες ο ίδιος μειοψηφεί.  Με συνεχείς πιέσεις προσπαθεί να χειραγωγήσει και να αποσπάσει αποφάσεις. Παράλληλα σε μια συγκεκριμένη περίπτωση (κάλυψη θέσης Δντή στο Γυμνάσιο - Λ.Τ.  Κερασοχωρίου) οι μεθοδεύσεις του έχουν δημιουργήσει τεράστια εμπλοκή, που έχει φθάσει μέχρι την Περιφερειακή Δνση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Στερεάς Ελλάδας και το ΥΠΑΙΘΠΑ...Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΕΔΩ:http://elme-eyrytanias.blogspot.gr/2013/04/blog-post_3529.html

ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ (24/4/2013) ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΘΕΜΑ: 
«Διατάραξη της ομαλής λειτουργίας της εκπαιδευτικής κοινότητας στο νομό Ευρυτανίας λόγω της στάσης και των πρακτικών του Διευθυντή Β/θμιας Εκπαίδευσης »

ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ Α.Κ.Ε(24/4/2013) ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΪΚ ΜΕ ΘΕΜΑ:
 "Ψήφισμα της ΕΛΜΕ Ευρυτανίας ενάντια στις συνδικαλιστικές διώξεις από τον Διευθυντή ΔΔΕ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου