Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ Τ.Ε.Ε Ε.Α ΚΩΦΩΝ & ΒΑΡΗΚΟΩΝ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ



 Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ Τ.Ε.Ε Ε.Α ΚΩΦΩΝ & ΒΑΡΗΚΟΩΝ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
   

ΜΗΝΥΜΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Τ.Ε.Ε
 Η ιστοσελίδα αυτή δημιουργήθηκε από εμάς, δηλαδή τους μαθητές του Τομέα "Πληροφορικής-Δικτύων Η/Υ", σε συνεργασία με τη διευθύντριά μας, κυρία Χαϊκάλη Μαρία και το Σύλλογο των καθηγητών μας, προκειμένου να σας δώσουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με το σχολείο μας.


Στις επόμενες λοιπόν σελίδες, θα μάθετε για την ιστορία και το Σύλλογο του σχολείου μας, για την εκπαίδευσή μας, με έμφαση στον τρόπο διδασκαλίας και τη γλώσσα μας , που είναι η Ελληνική Νοηματική, αλλά και θα απολαύσετε εικόνες από τα εργαστήριά μας και τις εκδηλώσεις μας! Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υλοποίηση της ιστοσελίδας μας, θα βρείτε στον Τομέα μας, στη σελίδα "Εκπαίδευση".

Σας ευχόμαστε μια όμορφη πλοήγηση!!
Οι μαθητές και ο Σύλλογος του ΤΕΕ

 ΜΗΝΥΜΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ Τ.Ε.Ε

 Στόχος μας είναι η συνεχής βελτίωση και ο εκσυγχρονισμός της λειτουργίας του σχολείου μας, έτσι ώστε να αποτελεί ένα πνευματικό και πολιτιστικό εργαστήρι αλλά ταυτόχρονα και μια μονάδα Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, ικανή να δώσει εφόδια στους μαθητές μας με ειδικές δεξιότητες, έτσι ώστε να βγουν ισότιμα στο στίβο της ζωής και της εργασίας.
Προς την κατεύθυνση αυτή εργαζόμαστε συλλογικά ώστε με συστηματική και επίμονη δουλειά και οραματισμό  να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!
Σας ευχόμαστε μια όμορφη πλοήγηση!!

Η διευθύντρια του ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής Κωφών και Βαρηκόων Αγίας Παρασκευής,




Χαϊκάλη Μαρία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου