Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ Ε.Ε.Π ΣΤΑ ΚΕ.Δ.Δ.Υ ΚΑΙ ΤΙΣ Ε.Δ.Ε.Α.Υ ΚΑΙ Ε.Ε.Π/Ε.Β.Π ΣΤΙΣ Σ.Μ.Ε.Α.Ε(Β ΦΑΣΗ)





Το Υπουργείο Παιδείας έχει αρχίσει να συγκεντρώνει τα κενά σε Ε.Ε.Π των ΚΕ.Δ.Δ.Υ και ευελπιστεί να αποστείλει στις Π.Δ.Ε 220 πιστώσεις από το Πρόγραμμα ΕΣΠΑ που αναφέρεται στα ΚΕ.Δ.Δ.Υ και στις Ε.Δ.Ε.Α.Υ για προσλήψεις Αναπληρωτών Ε.Ε.Π στις δομές αυτές, πιθανά στα τέλη της εβδομάδας αυτής ή στην αρχή της άλλης.

Οι πιστώσεις αυτές όπως αντιλαμβάνεται ο καθείς, είναι ελαχιστότατες και είναι αδύνατον να καλύψουν τα κενά στα ΚΕ.Δ.Δ.Υ και τις Ε.Δ.Ε.Α.Υ της χώρας.

Σημειωτέον πως είναι οι ίδιες πιστώσεις με τις περσινές, πλην όμως οι προσλήψεις για τις Ε.Δ.Ε.Α.Υ έγιναν τον Απρίλιο και για λίγους μήνες, το 2013-14, ενώ φέτος θα γίνουν από τον Οκτώβριο και για πολύ περισσότερους.

Γι αυτό το λόγο καταβάλλεται προσπάθεια να προκύψουν πιστώσεις για τα ΚΕ.Δ.Δ.Υ και τις Ε.Δ.Ε.Α.Υ και από τον κρατικό προϋπολογισμό, χωρίς όμως να γνωρίζουμε τον αριθμό.

Στον κρατικό προϋπολογισμό έχει εναποθέσει τις ελπίδες του και ο Άξονας Γ(Περιφέρειες Στερεάς Ελλάδας και Νοτίου Αιγαίου), καθώς και ο σχεδιασμός για πρόσληψη εκπαιδευτικών Ε.Α.Ε στα ΚΕ.Δ.Δ.Υ.

Τέλος μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε θα αποσταλούν στις Π.Δ.Ε και οι υπόλοιπες πιστώσεις για πρόσληψη Αναπληρωτών Ε.Ε.Π/Ε.Β.Π στις Σ.Μ.Ε.Α.Ε.

Βασίλης Βούγιας
23/9/2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου