Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

ΖΗΤΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΚΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕ.Δ.Δ.Υ. ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ...ΣΤΟ ΑΜΕΣΩΣ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΥΝΟΔΩΝ Ε.Β.Π. ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ




.... - Το Υπουργείο Παιδείας ζήτησε σήμερα από τα Κέντρα Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης(ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) της χώρας στοιχεία που έχουν να κάνουν με τις κενές οργανικές θέσεις εκπαιδευτικών, το εκπαιδευτικό και Ειδικό Εκπαιδευτικό Προσωπικό που υπηρετεί αυτή τη στιγμή σ αυτά και τον αριθμό των αιτήσεων για αξιολόγηση μαθητών που βρίσκονται σε αναμονή.
Με βάση αυτά τα στοιχεία το Υπουργείο Παιδείας θα προχωρήσει στο αμέσως προσεχές διάστημα, για πρώτη φορά,  σε πρόσληψη αναπληρωτών εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης στα ΚΕ.Δ.Δ.Υ., από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων(Π.Δ.Ε.).

....- Όσον αφορά στην πρόσληψη αναπληρωτών Συνοδών Ε.Β.Π. στα Γενικά Σχολεία της χώρας για την Παράλληλη Στήριξη μαθητών μέσω Π.Ε.Π., αναμένεται η υπογραφή του Υπουργού Οικονομικών κου Ευκλείδη Τσακαλώτου στην Πράξη Υπουργικού Συμβουλίου(Π.Υ.Σ.) και ακολούθως η υπογραφή του Οδηγού Υλοποίησης του Προγράμματος από τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας κου Ιωάννη Παντή.
Αν όλα πάνε κατ ευχήν προσλήψεις Συνοδών Ε.Β.Π. θα έχουμε μέσα στην εβδομάδα.

Βασίλης Βούγιας
16/11/2015

2 σχόλια:

  1. Συγγνωμη να σας ρωτησω το εξης.οταν μιλατε για προσληψη εβπ στα γενικα σχολεια ως παραλληλη στηριξη αναφερεστε κ στους σχ.νοσηλ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 510 πιστώσεις ΕΒΠ και 60 Σχολικών Νοσηλευτών έχει το ΠΕΠ

      Διαγραφή